Activiteiten


Bas Nijhuis gastspreker in Wemeldinge vastgeplakt pictogram

Het bestuur wil jullie aandacht vragen voor een leerzame bijeenkomst ter opening van het nieuwe voetbalseizoen.

Deze avond zal gezamenlijk met het bestuur van de Voetbalvereniging Wemeldinge worden georganiseerd voor de leden, vrijwilligers en sponsoren.

 

Startdag COVS Walcheren vastgeplakt pictogram

Onze zustervereniging Walcheren organiseert op zondag 25 augustus 2019 een  startdag in aanloop naar het seizoen 2019-2020.

Bekijk voor het programma de bijlage.

Kaartje Ko en Marleen de Winter vastgeplakt pictogram

Sinds kort is ons bekend geworden dat onze erevoorzitter Ko de Winter ernstig ziek is en met behulp van een aantal chemokuren zal getracht worden om zijn ziekte een halt toe te roepen om zo de kwaliteit van leven te verhogen.

 

Het bestuur roept iedereen op om een kaartje te sturen in de wetenschap dat een beetje aandacht door Ko en Marleen zeer gewaardeerd zal worden.

Eindstand trainingsopkomst seizoen 2018 - 2019 vastgeplakt pictogram

Het seizoen 2018-2019 is ten einde en woensdag 5 juni werd de laatste training van het seizoen gehouden. Niet voor het eerst eindigt Kees Toorenaar als eerste in het klassement. Hij miste slechts 1 training. Leo Uitterhoeve miste 2 trainingen en eindigt als tweede. Adrie Huijssen legde beslag op de derde plaats.

Seizoenafsluiting met barbeque vastgeplakt pictogram

Het seizoen 2013 – 2014 loopt weer langzamerhand naar het einde toe.

Om over het afgelopen seizoen na te praten willen we dit doen onder het genot van een hapje en een drankje.

We sluiten traditioneel het seizoen af met een barbecue, die gehouden zal worden op vrijdag 6 juni in de kantine van vv Wemeldineg. De avond begint om 18.30 uur.

Uiteraard zijn de partners van harte welkom.

Trainingsschema's (Ass.) Scheidsrechters

Eén van de voorwaarden om een goede prestatie als (assistent) scheidsrechter te leveren is een goede fitheid. Dit houdt in dat je voldoende snelheid hebt en na iedere intensieve loopactie snel herstelt. Dit moet uiteraard ook aan het einde van de wedstrijd zo zijn, dus je moet dit lang kunnen volhouden.

Privacyverklaring

De privacyverklaring is te vinden onder de kopjes "Home" en "Vereniging". Het bestuur beveelt elk lid aan om goed kennis te nemen van deze verklaring.

Een avondje spelregels

Trainingsgroep in het nieuw

Onlangs hebben de leden van onze vereniging  zich kunnen aanmelden voor een trainingspak. (Zie eerder stukje op onze website  )

Ook is er door een van onze leden er een T-shirt bij gedaan.  Sponsor  van dit shirt is Jan de Vos.

Spelregeltoetsen op woensdagavond

Elke derde woensdagavond van de maand worden de leden in staat gesteld om hun spelregelkennis te toetsen. Uiteraard zijn alle leden van harte welkom .

Na afloop van de veldtraining (19.30 tot 21.00 uur ) op het terrein van vv Wemeldinge, zal om circa 21.45 uur de toets, die bestaat uit 10 schriftelijke vragen, worden afgenomen.

Advertentie