Trainingen


Trainingsschema's (Ass.) Scheidsrechters

Eén van de voorwaarden om een goede prestatie als (assistent) scheidsrechter te leveren is een goede fitheid. Dit houdt in dat je voldoende snelheid hebt en na iedere intensieve loopactie snel herstelt. Dit moet uiteraard ook aan het einde van de wedstrijd zo zijn, dus je moet dit lang kunnen volhouden.

Spelregeltoetsen op woensdagavond

Elke derde woensdagavond van de maand worden de leden in staat gesteld om hun spelregelkennis te toetsen. Uiteraard zijn alle leden van harte welkom .

Na afloop van de veldtraining (19.30 tot 21.00 uur ) op het terrein van vv Wemeldinge, zal om circa 21.45 uur de toets, die bestaat uit 10 schriftelijke vragen, worden afgenomen.

Training begint weer

De vakanties zijn nog niet voor iedereen voorbij maar de training voor het seizoen 2012-2013 gaat toch weer beginnen.

De eerste training zal plaatsvinden op woensdag 8 augustus 2012. Aanvang als vanouds om 19.30 uur op het sportpark De Bongerd in Wemeldinge.

Laatste training seizoen 2011-2012

De laatste training voor het seizoen 2011-2012 zal plaats vinden op woensdag 6 juni 2012.

Training 15 februari afgelast

Vanwege de slechte gesteldheid van het veld is de training van woensdagavond 15 februari afgelast.

Geen training op woensdag 12 oktober 2011

In verband met een bijkomst voor scheidsrechter in Bergen op Zoom is er op woensdagavond 12 oktober 2011 is er geen training op het veld van vv Wemeldinge.

Eerste training een feit

De kop is er af. Woensdag werd er voor het eerst dit seizoen weer getraind in groepsverband. Trainer Leo Uiterhoeve zag 10 leden verschenen. Dat aantal viel, ondanks de vakantieperiode iets tegen.

Opmerkelijk was de aanwezigheid van Rini Bruinooge en Kees Hout; zij hingen aan het eind van vorig seizoen hun scheidsrechterfluit aan de wilgen.

Start training seizoen 2011-2012

De eerste training voor het seizoen 2011-2012 is gepland voor woensdag 3 augustus. Aanvang om 19.30 uur op het veld van vv Wemeldinge.
 
Als je niet aanwezig kunt zijn graag een
mailtje of telefoontje naar Leo Uiterhoeve.
 

Zomertraining

De zomerstop voor het amateurvoetbal is al weer enkele weken oud. De meesten gaan de komende weken met vakantie maar desondanks worden alle scheidsrechters half augustus weer topfit aan de start van het seizoen 2011-2012 verwacht.
 
Om weer snel in conditie te raken is als pdf-bestand een zomer trainingschema voor scheidsrechters toegevoegd. Hopelijk kan het schema velen van dienst zijn.
 
Namens het Bestuur wens ik u allen een prettige vakantie.
 
Izaak Lamse
bijlage: 

Laatste training

De laatste training van het seizoen zal plaats vinden op woensdag 8 juni.

Advertentie