Hamstringblessure Hans Verhoek


Geplaatst op 08 februari 2011 - Door Izaak Lamse

Beste medeleden en belangstellenden,

Al vanaf mijn eerste begeleidingswedstrijd in november 2007 sukkel ik met hamstringproblemen, deze komen elke keer weer terug, soms gaat het 10 a 12 wedstrijden goed en dan opeens weer een verrekking of soms zelfs een scheuring. Na  vele bezoeken aan therapeut en 3 jaar medische fitness, steunzolen en bezoeken aan een osteopathiepraktijk blijft het een terugkerend probleem. Doordat ik de laatste keer op de praktijkdag in de cursus SOII op 20 nov. jl. bij de training weer een hamstringscheuring opliep ben ik mede dankzij mijn fysiotherapeut via de huisarts doorverwezen naar een orthopeed, die heeft mij onderzocht en een MRI gemaakt en geconstateerd dat dit allemaal te maken heeft met instabiliteit in mijn knie! 

Conclusie, ik onderga binnenkort (1 tot 4 weken) een kruisband reconstructie in mijn rechterknie, deze ingreep wordt gedaan in de MEDINOVA kliniek Zestienhoven in Rotterdam. 

Momenteel ben ik nog wel actief als scheidsrechter en dit hoop ik nog minimaal 2 wedstrijden vol te houden zodat ik 12 wedstrijden heb dit seizoen. Momenteel heb ik 4 rapportages waarvan 2 goede en 2 redelijke, en zal ik niet automatische degraderen op basis van beschikbaarheid, en dan maar hopen dat ik tijdig kan terugkeren op de velden om degradatie te ontlopen want groep 3 bevalt me prima.

 Ik heb overigens de cursus SOII afgerond en het diploma in ontvangst mogen nemen.

 Groeten Hans Verhoek Oosterland 

Hans,
 
Heel veel sterkte en succes.
Gelukkig ben je nog jong genoeg om alsnog je mooie loopbaan voort te zetten.

Beste Hans,

Vanavond heb ik je verhaal gehoord wat betreft je blessureleed. Bij deze hoop ik dat de operatie een succes word en dat de daaropvolgende herstelperiode je goed gaat verlopen.

Sterkte,
Jelle Wisselink
Wolphaartsdijk

Hallo Hans,

Ik wens je veel sterkte toe voor de komende operatie, hopelijk zien we je weer snel terug op de voetbalvelden.

Succes Ko van Stel.

Advertentie