Bas Nijhuis gastspreker in Wemeldinge


Geplaatst op 30 juli 2019 - Door Izaak Lamse

Het bestuur wil jullie aandacht vragen voor een leerzame bijeenkomst ter opening van het nieuwe voetbalseizoen.

Deze avond zal gezamenlijk met het bestuur van de Voetbalvereniging Wemeldinge worden georganiseerd voor de leden, vrijwilligers en sponsoren.

 

Deze speciale bijeenkomst zal worden gehouden op:  Dinsdag 10 september 2019 in Hotel Wemeldinge, Noordelijke Achterweg 62, 4424 EG Wemeldinge.

 

De aanvang is 19.30 uur.

 

Voor deze avond hebben wij in gezamenlijkheid met de VV Wemeldinge, de bekende scheidsrechter Bas Nijhuis als gastspreker weten vast te leggen.

 

Bas Nijhuis fluit reeds jaren in het betaald voetbal in Nederland en staat ook al sinds 2007 op de internationale FIFA scheidsrechter lijst.

Daarnaast is hij de laatste jaren bekend geworden als analist in diverse televisieprogramma’s en is hij bijna vaste gast in het programma Veronica Inside.

Ook heeft hij in 2017 een boek uitgebracht over zijn belevenissen als scheidsrechter.

Zijn presentatie gaat onder andere over de actualiteiten binnen de arbitrage, hoe je een wedstrijd in goede banen leidt, leiderschap, tactisch fluiten, het gedrag van spelers en de Fair Play gedachte.

 

Gaarne nodigen wij alle voetballiefhebbers van harte uit voor deze speciale bijeenkomst. Wij hopen op een druk bezochte avond en rekenen op uw aanwezigheid.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het Bestuur

Advertentie