Zaalvoetbal toernooi COVS-Zuid I


Geplaatst op 10 januari 2011 - Door Izaak Lamse

 

Zaalvoetbal toernooi 2011,

Op zaterdag 8 January mochten we weer meedoen aan het jaarlijkse C.O.V.S- toernooi dit keer gehouden in Tilburg

Om te proberen het goede resultaat van vorig jaar (een tweede plaats ) te verbeteren hadden we een zeer jonge groep spelers bereid gevonden om mee te doen.

Ons team bestaat uit Dennis (doelman )Wilco,Thomas,Martijn,Jelle en Hidde.

 

Ruim op tijd in Tilburg aan gekomen en na de voor sommige de nodige koffie mochten we gelijk om het Zeeuws kampioenschap aantreden tegen Zeeuws- Vlaanderen,wat een gelijk opgaande strijd bleek te zijn.

Nadat we met 1-0 achter kwamen te staan, zorgden Jelle en Hidde voor een voorsprong,maar deze ging kort voor het einde toch veloren en met een 2-2 eindstand konden beide ploegen best leven gezien de kansen aan beide kanten.

2e wedstrijd tegen Eindhoven ,die begonnen we prima,we kwamen al vlot op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Martijn en Hidde. Door  de zaal spelregels niet goed te kennen en zelf niet de 3-0 te maken kon Eindhoven binnen een minuut weer gelijk maken,toch kwamen we weer voor te staan (Martijn) en het leek er op dat we eindelijk eens een keer konden winnen van deze ploeg.

Maar helaas ging het kort voor het einde mis zodat het 3-3 zou worden.

Ook mochten we niet klagen over de scheids, want op het moment dat ze 4-3 zouden maken floot hij voor einde wedstrijd,Eindhoven zeer boos, wij blij !!

Roosedaal was onze volgende tegenstander en bleek een maatje klein voor ons. 3-0 werd de uitslag maar gezien de doel kansen die werden gemist had deze veel hoger moeten uit vallen. Doelpunten werd een fam. Wisselink aangelegenheid.

Hidde de 1-0 en 3-0 en Jelle de 2-0

Toen kwam Breda,die bleek voor ons net iets te sterk,ondanks het prima keepers werk van Dennis werd er verloren met 3-1 (doelpunt Martijn )

Laatste poule wedstrijd moesten we tegen Valkenswaard aantreden,na met 1-0 achter te hebben gestaan, kregen de jongens alle ruimte om er lustig op los te scoren. Jelle nam de 1-1 en de 5-1 voor zijn rekening en Martijn deed het met een hattrick  (2-1,3-1en de 4-1 )

Na gereken en gepuzzel moesten we voor plaats 7-8 spelen,omdat we in de poule net EEN doelpunt tekort kwamen, anders hadden we voor 5-6 moeten spelen nu mocht Zeeuw-Vlaanderen dat doen.

Tegenstander werd Betuwe, wat een zeer doelpuntrijke wedstrijd werd.

Enig smetje op deze dag was dat Hidde zich blesseerde

Het werd een 6-0 overwinning met doelpunten van Martijn 4x ,Jelle en Thomas ieder 1x

Na de nodige versnaperingen en de spanende finale te hebben gezien werd het weer tijd om op huis aan te gaan, uiteraard nog even gestopt bij de Raayberg

Het was een zeer leuke dag met soms zeer goed zaalvoetbal en mijn dank gaat uit aan de `GAST ` spelers,voor sommige was het wel erg vroeg je bed uit.

Je kan het ook oplossen door om 8uur s`morgens een warming up te doen. (Jelle-hidde)

Ook vond ik het opvallend dat de sportiviteitprijs  dit jaar weer werd gegeven aan de organiserende vereniging.

Sjaak en Ko zijn ons ook nog komen aanmoedigen,

Hopelijk tot het volgende zaalvoetbal toernooi,waar we weer een poging gaan doen om hoger te eindigen dan dit jaar,aan de spelers heeft het niet gelegen,maar soms moet je iets meer geluk hebben

 

Erik

Advertentie