Beach Soccer Dames toernooi zoekt scheidsrechters


Geplaatst op 08 mei 2012 - Door Izaak Lamse

Beach soccer alleen voor mannen? ECHT NIET!

Het strand in Vrouwenpolder staat bekend als het schoonste strand van Nederland. Op dit mooie strand vindt zaterdag 23 juni het Beach Soccer Dames toernooi plaats. Na het succes van vorig jaar keert de organisatie terug naar Vrouwenpolder. Deze locatie maakt deel uit van een tour, waarbij ook nog Kijkduin, Huizen en Ameland worden aangedaan.

De tour heeft een aantrekkelijke formule: een laagdrempelig toernooi, waar sport, spel en plezier gecombineerd worden met een feestelijke tint. Na de toernooidag is het mogelijk om een hapje te eten bij strandpaviljoen Breezand, of feesten bij Dorpscafé de Lamme Goedzak. De perfecte seizoensafsluiting met je team!

Als uitbreiding vindt er op Vrouwenpolder ook een Beach Soccer Meisjes toernooi plaats, speciaal voor meiden jonger dan 16 jaar. Ook voor de jeugdteams is het hierdoor mogelijk om het seizoen op een feestelijke manier af te sluiten!

Ben je nieuwsgierig geworden als speelster, vereniging of voetbalfanaat? Kijk dan snel op www.beachsoccerdames.nlvoor meer informatie en schrijf je in!

Wie interesse heeft om op het Beach Soccer Dames toernooi te fluiten kan contact opnemen met:

 

Alain van Houten

Tel: +31(0)71 8871658

Mob: +31(0)6 47134787

alain@beachsoccerdames.nl

Advertentie