Nieuwjaarsreceptie 2019 vastgeplakt pictogram

Het einde van het jaar 2018 is alweer bijna ten einde. Nog enkele weken en we gaan weer genieten van de wel bekende feestdagen. Hierna hebben we allemaal de accu weer opgeladen voor een hopelijk gezond en sportief 2019.

 

Winterstop trainingen vastgeplakt pictogram

De laatste training van 2018 op het sportpark van vv Wemeldinge zal plaatsvinden op  woensdag 12 december 2018. Na de jaarwisseling wordt weer begonnen op woensdag 16 januari 2019.

Zaalvoetballers gezocht vastgeplakt pictogram

Het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van de COVS staat er weer aan te komen en wie wil deelnemen kan zich opgeven bij  Erik Filius via spelregels@svnzb.nl.

 

Het toernooi vindt plaats op 5 januari2019 in Reusel

Trainingsopkomst seizoen 2018 - 2019 vastgeplakt pictogram

De wekelijkse trainingen werden gehouden op de accommodatie van de vv Wemeldinge, sportpark De Boenze Boogert, Chezeeweg 37 4424 CE Wemeldinge.

De trainingstijd is woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur en staat onder deskundige leiding van Leo Uitterhoeve.

Luctor Heinkenszand wint Ko de Winter Fairplay bokaal

In navolging van voorgaande jaren werd op donderdag 11 oktober 2018 voor de veertiende maal de “Ko de Winter Fair Play bokaal” uitgereikt aan de meest sportieve voetbalclub uit het werkgebied van de Scheidsrechtersvereniging Noord- en Zuid-Beveland.

Trainingsschema's (Ass.) Scheidsrechters

Eén van de voorwaarden om een goede prestatie als (assistent) scheidsrechter te leveren is een goede fitheid. Dit houdt in dat je voldoende snelheid hebt en na iedere intensieve loopactie snel herstelt. Dit moet uiteraard ook aan het einde van de wedstrijd zo zijn, dus je moet dit lang kunnen volhouden.

Privacyverklaring

De privacyverklaring is te vinden onder de kopjes "Home" en "Vereniging". Het bestuur beveelt elk lid aan om goed kennis te nemen van deze verklaring.

Rien van Haaften benoemd als erelid

Donaties door verenigingen

Het bestuur wil de volgende voetbalverenigingen uit ons werkgebied hartelijk bedanken voor hun donaties :

 

Apollo`69, 's-Heer Arendskerke, Bevelanders, Brusse Boys, Colijnsplaatse Boys, DWO`15 Hoedekenskerke, Kruiningen, Lewedorpse Boys, Luctor Heinkenszand, Rillandia en SSV`65.

NK Zaalvoetbal 2018

NK Zaalvoetbal COVS

Inhoud syndiceren

Advertentie