COVS


Inhoud syndiceren
Bijgewerkt: 39 min 7 sec geleden

Dinsdag 21 mei laatste training van dit seizoen

51 min 31 sec geleden

Dinsdag 21 mei is de laatste  training van het seizoen 2018-2019. De training begint om 20.00 uur, op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Trainer is Bert Kamstra. Donderdag 23 mei sluiten we het seizoen af met bowlen + eten in Leek. Je kunt nog mee! Tijdens deze afsluiting wordt ook bekend welk team de pubquiz van dit seizoen heeft gewonnen.

Na 21 mei hebben we een korte zomerstop. Vanaf donderdag 4 juli starten we de zomertrainingen. In juli kan er elke donderdag van 20.00 – 21.15 uur worden getraind. Vanaf augustus hervatten we ook de training op dinsdag weer. Klik hier voor meer info.

Barbecue bij SVW

za, 18/05/2019 - 22:24

Op zaterdag 6 juli wordt het seizoen bij de SVW afgesloten met een barbecue. Aanvang is 16.00u. Alle leden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. In verband met de inkoop is aanmelden verplicht.

Het bericht Barbecue bij SVW verscheen eerst op Scheidsrechtersvereniging Waterland.

Spelregelvragen SAO Apeldoorn ronde 24

za, 18/05/2019 - 21:45

Donderdag 16 mei stond de 24e ronde van de interne spelregelcompetitie op het programma. Bekijk hier de vijf spelregelvragen en de antwoorden.

Vraag 1
In de rust hebben de doelverdediger en een veldspeler van tenue gewisseld. Als het spel in de tweede helft een paar minuten aan de gang is, wordt dit door de scheidsrechter opgemerkt. Op welke manier zal deze nu juist handelen?
A. Hij wacht tot de bal uit het spel is en geeft dan beide spelers een waarschuwing door het tonen van de gele kaart.
B. Hij neemt geen verdere actie aangezien de wissel in de rust heeft plaatsgevonden.
C. Hij onderbreekt het spel, geeft beide spelers een waarschuwing door het tonen van de gele kaart en hervat het spel met een indirecte vrije schop voor de tegenpartij.
D. Hij wacht tot de bal uit het spel is en geeft beide spelers een waarschuwing door het tonen van de gele kaart. Speelt één van beide spelers de bal echter eerder, dan zal hij het spel onderbreken, beide spelers een waarschuwing geven door het tonen van de gele kaart en het spel hervatten met een indirecte vrije schop voor de tegenpartij.

Vraag 2
Bij het nemen van een hoekschop staat een speler van de tegenpartij niet op de vereiste afstand. De hoekschopnemer schiet de bal toch en de bal wordt door de doelverdediger onderschept. De scheidsrechter beslist:
A. Vrije trap voor de tegenpartij, omdat de hoekschopnemer had moeten wachten totdat de scheidsrechter ervoor gezorgd had dat de speler op de vereiste afstand ging staan.
B. Overnemen van de hoekschop.
C. Indirecte vrije schop voor de hoekschopnemer op de plaats waar de te dichtbij staande speler stond.
D. Overnemen van de hoekschop en een waarschuwing voor de verdediger door het tonen van de gele kaart.

Vraag 3
Een aanvaller weet met de bal onder controle de laatste verdediger te passeren en gaat recht op het doel af. De doelverdediger rent nu zijn doel uit en brengt de aanvaller in het strafschopgebied met een duw en op onreglementaire wijze ten val. Wat beslist de scheidsrechter?
A. Een strafschop en een gele kaart voor de doelverdediger.
B. Een strafschop en een rode kaart voor de doelverdediger.
C. Een strafschop en een vermaning voor de doelverdediger.
D. Een strafschop.

Vraag 4
Kan een scheidsrechter op zijn beslissing terugkomen?
A. Dat mag hij altijd doen.
B. Dat mag hij alleen doen wanneer hij inziet dat de beslissing naar zijn oordeel of op advies van een andere wedstrijdofficial onjuist was, vooropgesteld dat hij het spel nog niet heeft hervat.
C. Dat mag hij alleen doen wanneer hij inziet dat de beslissing naar zijn oordeel of op advies van een andere wedstrijdofficial onjuist was, tenzij hij het spel heeft hervat, of het eind van de 1e of 2e helft heeft aangegeven en het speelveld heeft verlaten of de wedstrijd heeft beëindigd.
D. Dat mag hij nooit doen.

Vraag 5
Stelling 1:
Als een speler een scheidsrechtersbal wint en deze gelijk tegen de paal schiet mag hij de bal niet meer spelen.

Stelling 2:
Als er bij een scheidsrechtersbal een overtreding wordt gemaakt voordat de bal de grond heeft geraakt is de hervatting altijd een scheidsrechtersbal.

A. Alleen stelling 1 is goed.
B. Alleen stelling 2 is goed.
C. Beide stellingen zijn goed.
D. Beide stellingen zijn niet goed

 

 

 

 

 

 

Antwoorden: 

1

2

3

4

5

B

D

B

C

B

 

Het bericht Spelregelvragen SAO Apeldoorn ronde 24 verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

Zilveren Scheidsrechter voor Pol Hinke

za, 18/05/2019 - 19:17

Pol ontving de onderscheiding voor zijn verdiensten voor de COVS als achtereenvolgens voorzitter van de onze vereniging, voorzitter van het districtsbestuur West I en tenslotte voorzitter van de landelijke COVS. Pol legde die die laatste functie op 18 mei neer, waarna zijn medebestuurders besloten hem te eren met deze verdiende onderscheiding. Pol gefeliciteerd!

Het bericht Zilveren Scheidsrechter voor Pol Hinke verscheen eerst op Scheidsrechtersvereniging Waterland.

Spelregelvraag van de week (17 mei 2019)

vr, 17/05/2019 - 10:03

Tijd voor een nieuwe spelregelvraag van de week. Het antwoord op de vorige vraag had D moeten zijn: In de praktijk zal dit veelal zo worden toegepast, maar de scheidsrechter mag dit volgens de spelregels niet vragen. Door de wijziging van de spelregels per 1 juni a.s. zal de scheidsrechtersbal dan automatisch aan de doelverdediger worden gegeven.

Wil je eerdere vragen + antwoorden teruglezen? Klik hier.

Nieuwsgierig naar de spelregelwijzigingen per 1 juni 2019? Klik hier!

Spelregelvraag van de week (17 mei 2019):

Een assistent-scheidsrechter vlagt omdat er sprake is van strafbaar buitenspel. De scheidsrechter mist dit vlagsignaal, maar hij fluit af omdat hij kort hierna een verdediger op de rand van zijn strafschopgebied een tegenstander ziet slaan. Hij loopt in de richting van het strafschopgebied, toont de verdediger de rode kaart en ziet dan dat de assistent-scheidsrechter met de vlag in de lucht staat omdat hij buitenspel heeft geconstateerd. Hoe moet de scheidsrechter nu het spel laten hervatten, als hij akkoord gaat met de uitleg van de assistent-scheidsrechter?

A. Met een directe vrije schop op de rand van het strafschopgebied.

B. Met een strafschop.

C. Met een scheidsrechtersbal op de rand van het strafschopgebied.

D. Met een indirecte vrije schop wegens strafbaar buitenspel.

Wat is het juiste antwoord? Laat het als reactie op dit bericht weten!

Spelregelvraag week 20

vr, 17/05/2019 - 06:00

Spelregelvraag week 20 2019 Wacht even tot de quiz geladen is.
Als de quiz niet laadt, probeer dan de browser nogmaals te laden. Let er op, deze pagina gebruikt javascript. De browser moet javascript ondersteunen. Als de quiz niet laadt, klik hier om opnieuw te proberen. Vraag 1Stelling 1: Als een speler een scheidsrechtersbal wint en deze gelijk tegen de paal schiet mag hij de bal niet meer spelen.   Stelling 2: Als er bij een scheidsrechtersbal een overtreding wordt gemaakt voordat de bal de grond heeft geraakt is de hervatting altijd een scheidsrechtersbal.AAlleen stelling 1 is goed.BAlleen stelling 2 is goed.CBeide stellingen zijn goed.DBeide stellingen zijn niet goed.Vraag 1  Het antwoord had B moeten zijn: Uit een scheidsrechtersbal kun je niet rechtstreeks scoren, maar je mag de bal wel twee keer achtereen spelen of raken. Wordt de bal rechtstreeks in het doel van de tegenpartij geschoten, dan is de spelhervatting een doelschop. Speel je de bal rechtstreeks in je eigen doel, dan is de spelhervatting een hoekschop. Bij een scheidsrechtersbal is de bal pas in het spel als deze de grond raakt. Gebeurt er iets voordat de bal de grond raakt, dan dient de scheidsrechterbal altijd te worden overgenomen. Wel kan de overtreder een persoonlijke straf krijgen. Er is nog 1 vraag te beantwoorden. Terug Grijze blokken zijn reeds beantwoord. 1 Terug U bent klaar met vragen vraag Uw score is Juist Fout deels juist De quiz is nog niet afgerond. Als u nu deze pagina verlaat, wordt uw score niet bewaard. Correct Answer You Selected Not Attempted Final Score on Quiz Attempted Questions Correct Attempted Questions Wrong Questions Not Attempted Total Questions on Quiz Question Details Results Date Score Tip Time allowed minutes seconds Time used Answer Choice(s) Selected Question Text Alle vragen beantwoordMeer oefenen!Probeer het nog een keer!Dat is niet slecht!Goed gedaan!Perfect!

Aanstellingen

do, 16/05/2019 - 21:56

De aanstellingen voor komend weekend zijn weer gepubliceerd en vind je hier terug.

Barmedewerkers gezocht

do, 16/05/2019 - 10:35

Aan de leden van de DSVenO,

WIJ hebben een uitdaging. WIJ is met hoofdletters geschreven omdat “WIJ” niet de beheercommissie van de DSV betreft, maar ALLE leden van de DSV.

Een van onze vaste barmedewerkers gaat aan het eind van dit seizoen (over enkele weken) stoppen met de wekelijkse bardiensten. De andere bardiensten zullen door ONS als leden van de DSV moeten worden verzorgd. Dat zijn de bardiensten tijdens het zomerreces en de helft van de bardiensten tijdens het seizoen.

Totaal gaat het om iets meer dan 30 (dertig) bardiensten die met 2 personen per avond moeten worden gedaan. Het kan niet zo zijn dat dat neerkomt op de enkele vrijwilligers die tot nu toe, zo nu en dan bereid waren een bardienst doen.

Wij zullen hier met elkaar de schouders onder moeten zetten. “Vele handen maken licht werk”  en ” Samen staan wij sterk”  zijn belangrijke waarden binnen onze vereniging en deze gelden hiervoor ook.

GA JIJ DIE UITDAGING MET ONS AAN? GEEF JE OP! 

DENK NIET “EEN ANDER ZAL HET WEL DOEN”. JE BENT ZELF DIE ANDER!!

Je kunt je opgeven bij G. Duchatteau van de beheercommissie bij voorkeur via mail voor 24 mei. Daarna zal er een rooster gemaakt worden en krijg je meer informatie.. 

De beheercommissie en het bestuur

Aanstellingen RSV'ers 18-19 Mei

wo, 15/05/2019 - 23:51

Notificatie sturen: Het einde van de competitie komt in zicht, de beslissingen gaan vallen. Zo fluit Menno Kloet zaterdag het mogelijke kampioensduel van Ter Leede, wat op bezoek gaat bij Zwaluwen in Vlaardingen. En Joey Teders mag aan de andere kant van het land, in Wierden, de beladen derby SVZW - Excelsior'31 gaan beleven als assistent-scheidsrechter. Maar daarnaast zijn er nog veel meer leuke wedstrijden, klik op de link van dit bericht voor de complete lijst! De aanstellingen voor de Play-offs en nacompetietie Betaald Voetbal worden donderdag pas aangesteld, vandaar dat deze ontbreken op de lijst.   Heb je nog vragen/opmerkingen? Mail dan naar aanstellingen@rsvnet.nl   Onderwerp: 

Groepen: Leden

Bowlen, uitslag pubquiz en eten bij afsluiting seizoen lief-en-leed-pot op 23 mei GEEF JE NU OP!

wo, 15/05/2019 - 14:23

Laat nu weten of je meegaat!

De jaarlijkse afsluiting van het seizoen door de trainingsgroep (en wie nog meer mee wil) is dit jaar op donderdag 23 mei. Vanuit de lief-en-leed-pot wordt een avond met eten en bowlen georganiseerd. Bovendien maken Thom en Wouter de winnaars bekend van de pubquiz, waarvan een week eerder (op 16 mei) de laatste ronde wordt gehouden. De afsluiting is in Sportcentrum Leek.

We verzamelen tussen 18.30 en 18.45 uur in Sportcentrum Leek. Van 19.00 – 20.00 uur gaan we bowlen. Aansluitend genieten we van een warm en koud buffet. Heb je een dieet of allergie, laat dit dan even op tijd weten.

Ga je ook mee bowlen en eten op 23 mei? Laat dit dan nu weten aan Roel Bellinga. En zorg dat je gehele bijdrage voor de lief-en-leed-pot ook voor die datum is voldaan.

Over de lief-en-leed-pot
Zoals bekend kent de trainingsgroep sinds jaar en dag een lief-en-leed-pot. Deze is bedoeld om een kleine attentie te sturen bij bijvoorbeeld een langdurige blessure, geboortes, een trouwerij en dergelijke. Bovendien gaan we aan het eind van het seizoen uit eten. De inleg is 30 euro per seizoen. Dat mag je ineens voldoen, maar je kunt ervoor ook sparen. De lief-en-leed-pot is in beheer van Roel Bellinga. Hij is geregeld op de training om je inleg te innen. Maar overmaken mag ook, op rekeningnummer NL34INGB0001431031 t.a.v. R. Bellinga, onder vermelding van: lief-en-leed-pot COVS. Wil je meedoen, laat dit dan even weten aan Roel: familiebellinga@gmail.com.

Laatste training op 21 mei
Doordat het etentje + bowlen op 23 mei wordt gehouden en het een week later Hemelvaart is, zijn de laatste trainingen van dit seizoen op donderdag 16 mei en dinsdag 21 mei. Vanaf 4 juli beginnen de zomertrainingen.

Weekpoll: trainingsintensiteit

wo, 15/05/2019 - 08:00

.Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 { position: relative; overflow: hidden; width: 85%; margin: 0 auto; border: 0px solid #dd3333; border-radius: 15px; -webkit-box-shadow: 0px 0px 13px #848484; -moz-box-shadow: 0px 0px 13px #848484; box-shadow: 0px 0px 13px #848484; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Quest_Div_23 { position: relative; background-color: #ffffff; color: #dd0000; font-size: 23px; font-family: Gabriola; text-align: center; padding: 5px 10px; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_LAQ_Div_23 { position: relative; width: 80%; margin: 0 auto; border-top: 1px solid #000000; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 { position: relative; background-color: #ffffff; padding: 5px 10px; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div { position:relative; display: inline-block; width: 100%; padding: 0px 5px; background-color: #ffffff; margin-top: 3px; line-height: 1 !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_23 { display: inline-block; float: none; width: 100%; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div:hover { background-color: #ffffff; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div:hover .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_23 { color: #333333 !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div input { display: none; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div input + label { font-size: 17px !important; cursor: pointer; margin-bottom: 0px !important; font-family: Arial; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div input + label:before { color: #000000; content: "\f096"; margin: 0 .25em 0 0 !important; padding: 0 !important; font-size: 22px !important; vertical-align: sub !important; font-family: FontAwesome !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div input:checked + label:before { color: #000000 !important; content: "\f14a"; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div input:checked + label:after { font-weight: bold; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_LAA_Div_23 { position: relative; width: 80%; margin: 5px auto 0 auto; border-top: 1px solid #000000; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_MDiv_23 { padding: 0px; background-color: #ffffff; position: relative; float: left; width: 100%; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Result_23 { background: #ffffff !important; border: 1px solid #dd3333 !important; border-radius: 10px !important; margin: 10px 10px; color: #dd3333 !important; padding: 3px 10px !important; text-transform: none !important; line-height: 1 !important; cursor: pointer; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Result_23 span { font-size: 16px !important; font-family: Aldhabi; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Result_23:hover { background: #ffffff !important; color: #ff0000 !important; opacity: 1 !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Result_23 .Total_Soft_Poll_1_Result_But_Icon { font-size: 18px !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Result_23 .Total_Soft_Poll_1_Result_But_Icon:before { float: right; margin-left: 10px; content: "\f128"; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Vote_23 { background: #ffffff !important; border: 1px solid #dd3333 !important; border-radius: 10px !important; float: right; margin: 10px 10px; color: #dd3333 !important; padding: 3px 10px !important; text-transform: none !important; line-height: 1 !important; cursor: pointer; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Vote_23 span { font-size: 16px !important; font-family: Aldhabi; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Vote_23:hover { background: #ffffff !important; color: #dd0000 !important; opacity: 1 !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Vote_23 .Total_Soft_Poll_1_Vote_But_Icon { font-size: 18px !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Vote_23 .Total_Soft_Poll_1_Vote_But_Icon:before { margin-right: 10px; content: "\f124"; } @media only screen and ( max-width: 820px ) { .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 { width: 74% !important; } /*.Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 { width: 74% !important; left: 13% !important; }*/ } @media only screen and ( max-width: 500px ) { .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 { width: 100% !important; } /*.Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 { width: 100% !important; left: 0% !important; }*/ .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Vote_23, .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Result_23, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_23, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_23 { width: 98% !important; margin: 5px 1%; } } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Vote_23:focus, .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Result_23:focus, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_23:focus, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_23:focus { outline: none !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 { width: 100% !important; left: 0% !important; } .Total_Soft_Poll_Main_Div .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 { position: absolute; width: 85%; height: 100%; left: 7.5%; top: 0%; overflow: hidden; border: 1px solid #ffffff; border-radius: 15px; -webkit-transform: translateY(-12000px); -moz-transform: translateY(-12000px); -o-transform: translateY(-12000px); -ms-transform: translateY(-12000px); transform: translateY(-12000px); -webkit-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -moz-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -o-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -ms-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -webkit-transition-delay: 0s; -moz-transition-delay: 0s; -o-transition-delay: 0s; -ms-transition-delay: 0s; transition-delay: 0s; opacity: 0; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 { position: relative; margin: 12% auto 0; width: 100%; max-width: 750px; height: inherit; overflow: hidden; border: 1px solid #ffffff; border-radius: 15px; -webkit-transform: translateY(-12000px); -moz-transform: translateY(-12000px); -o-transform: translateY(-12000px); -ms-transform: translateY(-12000px); transform: translateY(-12000px); -webkit-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -moz-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -o-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -ms-transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; transition: all 0.5s ease-in-out 0.5s; -webkit-transition-delay: 0s; -moz-transition-delay: 0s; -o-transition-delay: 0s; -ms-transition-delay: 0s; transition-delay: 0s; opacity: 0; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Quest_Div_23, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_Quest_Div_23 { position: relative; background-color: #ffffff; color: #dd3333; font-size: 23px; font-family: Gabriola; text-align: center; padding: 5px 10px; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Quest_Div_23 label, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_Quest_Div_23 label, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Quest_Div_23 label { margin-bottom: 0px !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_LAQ_Div_23, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_LAQ_Div_23 { position: relative; width: 80%; margin: 0 auto; border-top: 1px solid #000000; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 { position: relative; background-color: #ffffff; padding: 0px 10px; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Check_Div { position: relative; display: inline-block; width: 100%; padding: 0px; background-color: #eaeaea !important; margin-top: 3px; line-height: 1 !important } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_23, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_23 { display: inline-block; float: none; width: 100%; font-size: 17px !important; color: #000000 !important; position: relative; padding: 3px 0px; line-height: 1 !important; margin-bottom: 0px !important; font-family: Arial; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_Sp2_23, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_Sp2_23 { position: absolute; min-width: 10px; height: 119%; left: 0; top: -20%; background: url('http://www.covswalcheren.nl/wp-content/plugins/poll-wp/Includes/../Images/icon10.png') 100% repeat-x; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_Sp3_23, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_23 .Total_Soft_Poll_1_Ans_Lab_Sp3_23 { float: right; margin-right: 3px; position: inherit; z-index: 99999999999; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_LAA_Div_23, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_LAA_Div_23 { position: relative; width: 80%; margin: 5px auto 0 auto; border-top: 1px solid #000000; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_MDiv_23, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_But_MDiv_23 { padding: 0px; background-color: #ffffff; position: relative; float: left; width: 100%; height: inherit !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_23, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_23 { background: #ffffff !important; border: 1px solid #ff0000 !important; border-radius: 10px !important; float: right; margin: 10px 10px; color: #ff0000 !important; padding: 3px 10px !important; text-transform: none !important; line-height: 1 !important; cursor: pointer; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_23 span, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_23 span { font-size: 16px !important; font-family: Aldhabi; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_23:hover, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_23:hover { background: #ffffff !important; color: #dd3333 !important; opacity: 1 !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_23 .Total_Soft_Poll_1_Back_But_Icon, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_23 .Total_Soft_Poll_1_Back_But_Icon { font-size: 18px !important; } .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_23 .Total_Soft_Poll_1_Back_But_Icon:before, .Total_Soft_Poll_1_Main_Ans_Div_Fix_23 .Total_Soft_Poll_1_But_Back_23 .Total_Soft_Poll_1_Back_But_Icon:before { margin-right: 10px; content: "\f021"; } .Total_Soft_Poll_1_Ans_Fix_23 { position: fixed; width: 100%; height: 0%; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.3); left: 0; top: 0; z-index: 99999999999; } .Total_Soft_Poll_1_Ans_Fix_1_23 { position: fixed; z-index: 9999999999999; width: 0%; left: 0; top: 0; } .TotalSoftPoll_Ans_loading { background: rgba(241, 241, 241, 0.85); position: absolute; top: 0; left: 0; text-align: center; width: 100%; height: 100%; line-height: 1; z-index: 1; display: none; } .TotalSoftPoll_Ans_loading_Img { margin: 0; padding: 0; width: 20px; height: 20px; position: absolute; left: 50%; top: 50%; transform: translate(-50%, -50%); -moz-transform: translate(-50%, -50%); -webkit-transform: translate(-50%, -50%); } .TotalSoftPoll_Ans_ComingSoon_23 { background:rgba(209,209,209,0.79); position: absolute; top: 0; left: 0; text-align: center; width: 100%; height: 100%; line-height: 1; z-index: 1; display: none; } .TotalSoftPoll_Ans_ComingSoon_Span_23 { margin: 0; padding: 0; position: absolute; left: 50%; top: 50%; transform: translate(-50%, -50%); -moz-transform: translate(-50%, -50%); -webkit-transform: translate(-50%, -50%); line-height: 1; color: #000000; font-size: 32px; font-family: Gabriola; cursor: default; } Tot de volgende poll! Ik heb voorkeur voor de volgende trainingsintensiteit: een gemiddelde tot lange duurloop Een kortere duurloop op hoog tempo Intervaltraining met tempoversnellingen training vooral gericht op loop- en ademhalingstechnieken Results Vote Ik heb voorkeur voor de volgende trainingsintensiteit: een gemiddelde tot lange duurloop 1 ( 33.33 % ) Een kortere duurloop op hoog tempo 0 ( 0 % ) Intervaltraining met tempoversnellingen 2 ( 66.67 % ) training vooral gericht op loop- en ademhalingstechnieken 0 ( 0 % ) Back Ik heb voorkeur voor de volgende trainingsintensiteit: een gemiddelde tot lange duurloop 1 ( 33.33 % ) Een kortere duurloop op hoog tempo 0 ( 0 % ) Intervaltraining met tempoversnellingen 2 ( 66.67 % ) training vooral gericht op loop- en ademhalingstechnieken 0 ( 0 % ) Back

Zomertrainingen

di, 14/05/2019 - 14:36

De zomertraining start op dinsdagavond 18 juni. Start 19.30 uur in de duinen bij Hotel Duinoord  te Wassenaar.
(Vertrek 19.00 uur bij zwembad De Does Leiderdorp)

 

Vanaf donderdag  20 juni  op ons trainingsveld te Leiderdorp 
Aanvang 19.30 uur (een gezellige zomer training)

 

De start van het nieuwe seizoen:
Donderdag 1 aug op ons trainingsveld te Leiderdorp
Aanvang 19.30 uur.

Aanstellingen SDO week 20

ma, 13/05/2019 - 19:43

Hieronder een overzicht van de wedstrijden in de week 20 van maandag 13 mei t/m zondag 19 mei Mocht jouw aanstelling zijn gewijzigd of niet in de lijst staan dan kun je dit laten weten via: aanstellingen@covsdoetinchem.nl Maandag 13 mei John DijkmanLZV/Kuypers Hair&Wel 4 – Sportclub Olympic 17 / FC Abassadors 1Scheidsrechter (zaal)13-05-201920:30John DijkmanLZV/Kuypers Hair&Wel 2 ...

Scheidsrechter in Beeld: Jeroen Sins

ma, 13/05/2019 - 19:03

Ik neem jullie mee in mij reis naar Portugal waar ik als scheidsrechter,  assistent-scheidsrechter actief was op het internationale Ibercup Cascais toernooi. Zaterdag 13 april Vertrok het vliegtuig al vroeg van Eindhoven naar Lissabon (07:15) waar de reis zou beginnen naar een mooi weekje Portugal. Vorig jaar was ik ook actief op dit toernooi. De ...

Geslaagd Pokertoernooi bij de SAO Apeldoorn

ma, 13/05/2019 - 16:48

Op vrijdag 10 mei werd er weer gepokerd bij de SAO. Zo’n twintig fanatieke deelnemers waren met hun pokerface naar ons clubhuis gekomen.

De Ontspanningscommissie van de SAO kwam met de oude en vertrouwde opzet van drie rondes van 45 minuten, waardoor de spelers meerdere rondes hadden om een toppositie te veroveren en één mislukte ‘all-in’ niet direct fataal was.

Het leidde tot een avond met veel plezier, veel fanatisme en vooral leuke momenten. Zo had Jelle drie rondes achter elkaar een ‘three-of-a-kind’, waardoor hij veel fiches binnenhaalde. Ook werden er veel handen gewonnen op de ‘river’ (de laatste opengelegde kaart), waardoor de spanning groot was en het plezier nog groter.

Bij de prijsuitreiking bleek dat Luuk op de derde plaats geëindigd was en Remon mocht met de tweede prijs naar huis. Jelle wist met een enorme voorsprong de hoofdprijs te bemachtigen. Nadat Jelle de hoogste trede van het podium beklommen had en de winnaars gezamenlijk nog voor een drankje zorgden, ging iedereen weer huiswaarts.

Bij dezen bedanken wij de Ontspanningscommissie voor de goede organisatie, de gezelligheid en de lekkere hapjes! Hopelijk zien we iedereen weer bij de volgende activiteit.

Het bericht Geslaagd Pokertoernooi bij de SAO Apeldoorn verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

Nieuws maandag 13 mei 2019

ma, 13/05/2019 - 16:22

Familie Verheijen wint pubquiz

Maandag 13 mei 2019 - Redactiecie

 

Team Verheijen: Bernice, Stijn en Sjaak Verheijen.

 

 

 

 

 

 

 


Tien teams! Zoveel deden er 10 mei mee aan de tweede Pubquiz van COVS Eindhoven. Met deelname van, uiteraard, leden van onze eigen club en aanhang, maar ook uit Tilburg en Valkenswaard. En de kleine veertig quizzers zorgden voor een spannende strijd. Bovenin én onderin.

Nieuws maandag 13 mei 2019

ma, 13/05/2019 - 16:22

Familie Verheijen wint pubquiz

Maandag 13 mei 2019 - Redactiecie

 

Team Verheijen : Bernice, Stijn en Sjaak Verheijen.

 

 

 

 

 

 

 


Tien teams! Zoveel deden er 10 mei aan de tweede Pubquiz van COVS Eindhoven. Met deelname van, uiteraard, leden van onze eigen club en aanhang, maar ook uit Tilburg en Valkenswaard. En de kleine veertig quizzers zorgden voor een spannende strijd. Bovenin én onderin.
Uiteindelijk ging de hoofdprijs naar de familie Verheijen, bestaande uit vader Sjaak, een van onze meest aimabele collega's, dochter Bernice en Stijn, een van zijn twee zoons. In nummer 4 van Arbitraal, de voorlaatste van dit seizoen, komt een uitgebreider verslag te staan van deze avond. Een avond die vooral mogelijk is geworden door Pieter Elbersen en Lennart Geertsen. Onze quizfanaten hebben de nodige uren in het opstellen van de meest uiteenlopende vragen gestoken. Hulde.

Aanstellingen SAO Apeldoorn week 20

ma, 13/05/2019 - 14:07

Hier vind je de aanstellingen van de (assistent-)scheidsrechters van de SAO Apeldoorn van maandag 13 mei tot zondag 19 mei.

Dinsdag 14 mei:

Luuk Timmer 19:30 uur: Zeister Elftal – Jong FC Utrecht

 

Donderdag 16 mei: 

Sander Hachmang 20:00 uur: De Gazelle 1 – Holten 1 Youri Kuipers 15:00 uur: Nederland O15 – Tsjechië O15 Jan Langendonk 19:00 uur: Anadolu’90 2 – AZC 4

 

Zaterdag 18 mei: 

Nicolet Bakker 14:30 uur: DOVO – Achilles ’29 (ASR) Richard Bakker 15:00 uur: Elistha 1 – DVE-Trajanus 1 Henk van den Beld 15:15 uur: Longa ’30 JO19-1 – TVC ’28 JO19-1 Jelle Besselsen 15:00 uur: Hierden 1 – asv Dronten 1 Melvin Brink 14:30 uur: FC Zutphen JO19-1 – Wijhe ’92 JO19-1 Jordin Brouwer 14:30 uur: VA N.E.C. JO19-2 – FC Dordrecht JO19-1 Rick van Bussel 15:00 uur: DTS Ede JO19-1 – Blauw Geel’55 JO19-1 Marcel Derksen 14:30 uur: Stroe 2 – Sparta Nijkerk 4 Twan Derksen 10:00 uur: VVOP JO15-1 – Helios JO15-1 Nicholas Henon 12:00 uur: Hatto Heim 2 – Hulzense Boys 2 Matthias Hollebeek 13:15 uur: Colmschate JO15-1 – Schalkhaar JO15-2 Gerard Jansen 15:00 uur: Excelsior Z. 1 – Be Quick Z. 1 Wim Jeths 14:30 uur: Rohda R. JO19-2 – Harde ‘t JO19-1 Martijn Kieft 14:30 uur: WHC – Staphorst Youri Kuipers 14:30 uur: Lunteren 1 – Renswoude 1 Jan Langendonk 15:00 uur: DVV 1 – FC Winterswijk 1 Jeremy van der Ley 14:30 uur: VVOG – ASWH (ASR) Owen Luksch 14:00 uur: VDZ JO17-1 – AWC JO17-1 Erik Maat 14:30 uur: SDS ’55 1 – Advendo ’57 1 Fred van Meerkerk 13:00 uur: Hoevelaken JO17-1 – WHC JO17-1 Gijs van Mun 11:45 uur: Sparta Nijkerk 2 – HHC Hardenberg 2 Muhamed Osman 16:00 uur: Woezik JO19-1 – Rhode/Van Stiphout Bouw JO19-1 Philip Ploeg 10:30 uur: SDC Putten JO15-1 – Heino JO15-1 Mursel Söner 15:00 uur: HHC Hardenberg VR1 – ZVV ’56 VR1 Bas Steinhauser 14:30 uur: Dos Kampen 1 – FC Zutphen 1 Luuk Timmer 14:30 uur: Jong FC Groningen – SteDoCo Remon Tulen 14:30 uur: Horst FC 1 – Blauw Geel’55 1 Guus de Witte 14:30 uur: Hulshorst 1 – Hattem 1 Marthijn Witteveen 14:45 uur: WSV JO19-2 – SC Rheden JO19-1

 

Zondag 19 mei: 

Boban Dordievski 14:00 uur: MvR 1 – VIOS B. 1 Daniël Groen 14:00 uur: TKA 1 – Beekbergen 1 Sander Hachmang 14:00 uur: Epe 1 – Zwolle SV 1 Bjorn Kuiper 14:00 uur: Rohda R. 1 – Rigtersbleek 1 Jan Hendrik Modderman 11:30 uur: WAVV 2 – Bataven 3 Bennie Mulder 14:00 uur: Arnhemia 1 – GSV ’38 1 G.J. Mulder 11:00 uur: Brummen 2 – Vorden 2 Gijs van Mun 14:00 uur: ADO ’20 – OJC Rosmalen (ASR) Theo Oosterman 14:00 uur: ZVV ’56 1 – Apeldoornse Boys 1 Muhamed Osman 14:00 uur: MSC/Amslod – AWC (ASR) Philip Ploeg 11:30 uur: Victoria Boys VR2 – SJO Oeken/Brummen VR1 Kemal Sener 14:00 uur: V en L 1 – Sportclub Deventer 1 Mursel Söner 11:30 uur: Raalte VR1 – TVC ’28 VR1

 

Gijs van Mun assisteert zondag bij de wedstrijd ADO’20 – OJC Rosmalen.

Het bericht Aanstellingen SAO Apeldoorn week 20 verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

AANSTAANDE WOENSDAG: Training bij cvv Zwervers!!!

zo, 12/05/2019 - 14:29

Notificatie sturen: Aanstaande woensdag wordt in de eredivisie de laatste speelronde gespeeld van het seizoen. Net als een aantal weken geleden moet Excelsior weer een thuiswedstrijd spelen, waardoor er niet getraind kan worden op Woudestein. Gelukkig is cvv Zwervers, net als de vorige keer, bereid om ons de ruimte te geven om op hun complex te trainen, waarvoor onze dank!   Er zal getraind worden op echt gras, dus hou hier rekening mee met je schoeisel. We trainen gewoon op de ‘normale’ trainingstijd, dus starten we om 19.30u. Daarna is er uiteraard goenoeg tijd om onder het genot van een drankje in de kantine de ontknoping van de eredivisie te volgen! We hopen weer op een mooie trainingsopkomst, net zoals de vorige keer toen we te gast waren bij cvv Zwervers.   Voor de zekerheid het adres: cvv Zwervers Couwenhoekseweg 1 2904 XZ Capelle a/d IJssel   Tot woensdag! Onderwerp: 

Groepen: Leden

16 mei laatste pubquiz van dit seizoen

zo, 12/05/2019 - 14:24

Op donderdag 16 mei is de achtste en laatste pubquiz van dit seizoen. De pubquiz begint rond 21.45 uur in het GRC-clubhuis. Vooraf kan er van 20.00 – 21.15 uur worden getraind. In het tussenklassement is het zeer spannend, zowel voor de 1e plaats, als ook voor de overige podiumplekken. Bovendien is er een leuke rondeprijs te winnen, dus ook als je niet alle keren hebt meegedaan ben je van harte welkom en maak je kans!

Een week na de laatste ronde, tijdens het etentje van de lief-en-leed-pot op 23 mei, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Over de pubquiz
Het is alweer het vijfde seizoen dat de maandelijkse pubquiz wordt georganiseerd. De afgelopen seizoenen waren zeer geslaagd. Na tweemaal duo M & M (Marco Oosting en Marcel Bellinga) en eenmaal Heer & Meester (Carim Mesbah en Bart Pleiter) won afgelopen seizoen het zogenoemde ‘Bierteam’ (Paul Lips, Wouter Wiersma en Meine Groefsema). Dit seizoen leiden Wouter Wiersma en Thom Winkel de pubquiz.

Na een quiz via kahoot op de mobiele telefoon introduceerden Bart en Carim afgelopen seizoen een andere opzet. Wouter en Thom handhaven die opzet en daarom wordt de pubquiz ook dit seizoen gewoon lekker ouderwets met pen en papier gehouden.

Samen is leuker dan alleen! Ga jij de competitie individueel aan of in een team? Dit is geheel aan jezelf. Leukste is denken wij om in teams van drie personen mee te doen. Om mee te spelen voor de jaarprijs dien je elke keer mee te spelen onder dezelfde naam. Maar natuurlijk kun je ook alleen of een enkele avond meedoen. Elke avond/ronde is er een leuke prijs te winnen!

Tot 16 mei!

Advertentie