COVS


Inhoud syndiceren
Bijgewerkt: 22 min 53 sec geleden

Scheidsrechters gezocht voor Nieuwsuur

do, 15/11/2018 - 23:01

 

Beste scheidsrechters,

 

Nieuwsuur (tv, radio en internet) is op zoek naar verhalen van scheidsrechters die in de afgelopen jaren iets vervelends hebben meegemaakt op de velden. Er is contact geweest tussen de landelijke voorzitter van de COVS Pol Hinke en een onderzoeksjournalist van dit actualiteitenprogramma. De COVS wil daar waar mogelijk aandacht vragen voor het nog steeds lang niet altijd veilige sportklimaat op de Nederlandse amateurvoetbalvelden en werkt daarom mee aan het verzoek van Nieuwsuur om hen in contact te brengen met scheidsrechters die hun verhaal willen doen.

 

De redactie van Nieuwsuur vraagt het volgende:

 

Eind november zendt Nieuwsuur een reportage uit over het onderwerp ‘geweld op de velden’. In dat onderwerp zitten cijfers van de KNVB, een jongen die een straftraject doorloopt bij HALT en een scheidsrechter die we tijdens een wedstrijd kunnen volgen (om te laten zien wat voor zaken je over je heen krijgt tijdens een gemiddelde amateurwedstrijd) – eventueel aangevuld met duidende sprekers.

De redactie van Nieuwsuur is voornemens het verhaal van de scheidsrechter er breder uit te lichten om het geheel sterker te maken. Daarbij hebben we het idee het idee om (COVS)-scheidsrechters te vragen hun verhalen rond incidenten en bedreigingen ons te delen. Passages uit deze verhalen kunnen in een voice-over aangehaald worden in de reportage of gedeeld worden in ons begeleidend internetverhaal of radio-productie.

 

Concreet legt de redactie onderstaande vragen voor aan scheidsrechters die incidenten of bedreigingen hebben meegemaakt afgelopen vijf jaar. De ervaringen kunnen gedeeld worden via een mailtje naar Guido van Gorp. De redactie zal uiteraard discreet en zorgvuldig mee omgaan. Zonder toestemming zullen bijvoorbeeld geen namen genoemd worden.

  • Kunt u omschrijven wat u heeft meegemaakt?
  • Hoe is hier vervolg aan gegeven?
  • Heeft u het idee dat het aantal incidenten of bedreigingen sinds 2012 is afgenomen/toegenomen of juist hetzelfde is gebleven?

    Nieuwsuur is een multimediaal actualiteitenprogramma dat wordt uitgezonden om 22:00 uur op NPO2. De verhalen worden uitgezonden op televisie, maar kunnendoorgaans ook gebruikt worden op Radio 1 en de website van de NOS. De getuigenissen van de scheidsrechters kunnen op die manier via diverse kanalen aan bod komen.

Informatieavond assistent-clubscheidsrechters

do, 15/11/2018 - 10:44

Emmen / regio – Op donderdag 22 november a.s. staat bij v.v. Bargeres een informatieavond voor assistent-clubscheidsrechters op het programma.

Het is een initiatief van de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) en de KNVB.

Docent Johan Suurd zal tijdens de kennissessie de algemene richtlijnen met de club- assistenten bespreken.

De assistent-scheidsrechter van deze tijd toont moed en neemt initiatief, maar kent ook zijn plaats in het team. De HZOD en de KNVB beogen met de bijeenkomst om de samenwerking tussen de scheidsrechter en de twee assistenten te perfectioneren.

De taak van de assistent is vooral dienend, maar is wel een belangrijke schakel. De scheidsrechter moet niet alleen aan het vlagsignaal (recht omhoog of wapperen) kunnen zien wat zijn assistent heeft geconstateerd, maar ook aan zijn lichaamshouding. Denk daarbij onder meer aan het aangeven hoekschop, doelschop en strafschop. Echter, het allerbelangrijkste is de juistheid van het advies of om het populair te zeggen “Goed gaat voor mooi”!

Iedereen is op 22 november a.s. van harte welkom. De bijeenkomst in de kantine van v.v. Bargeres begint om 19:00 uur. Er zijn geen kosten aan de bijeenkomst verbonden.

Het bericht Informatieavond assistent-clubscheidsrechters verscheen eerst op COVS HZO Drenthe.

Uitnodiging Winterfair 2018 COVS HZO Drenthe

do, 15/11/2018 - 10:37

Beste leden en donateurs,

Op vrijdag 23 november staat de jaarlijkse Winter Fair gepland in het ons clubhuis “De Meerfluit”. Deze avond begint om 20.00 en staat in het teken van casino. Rond ca. 22.00 zal er “een hapje vlees” worden klaar gemaakt.

Het meenemen van prijsjes voor de verloting wordt erg op prijs gesteld. Gelieve voor maandag 19 november aan te melden bij Petra Oost petraoost63@gmail.com of Jinkie Bruinewoud jinkie.bruinewoud@hotmail.com of in de kantine.

Graag tot 23 november!

Met vriendelijke groeten,

Robert Bruining

Het bericht Uitnodiging Winterfair 2018 COVS HZO Drenthe verscheen eerst op COVS HZO Drenthe.

Nieuws woensdag 14 november 2018

wo, 14/11/2018 - 22:12

Scheidsrechters gezocht voor bijdrage aan Nieuwsuur


  

 Woensdag 14 november 2018 - Bestuur

Beste leden,

Nieuwsuur (tv, radio en internet) is op zoek naar verhalen van scheidsrechters die in de afgelopen jaren iets vervelends hebben meegemaakt op de velden. Er is contact geweest tussen voorzitter Pol Hinke en een onderzoeksjournalist van dit actualiteitenprogramma. De COVS wil daar waar mogelijk aandacht vragen voor het nog steeds lang niet altijd veilige sportklimaat op de Nederlandse amateur-voetbalvelden en werkt daarom graag mee met het verzoek van Nieuwsuur om hen in contact te brengen met scheidsrechters die hun verhaal willen doen. De redactie van Nieuwsuur vraagt het volgende:

Deelnemen aan COVS Zuid I zaalvoetbal toernooi 5 januari

wo, 14/11/2018 - 15:36

Op 5 januari vindt er weer een zaalvoetbaltoernooi van COVS verenigingen in Zuid I plaats.

Datum & Locatie:
05-01-2019

Sporthuis Reusel
Schutsboom 1
5541 RW Reusel

De kosten per team zijn €65 en hierbij zit een lunch (soep, broodje ham/kaas/kroket) inbegrepen.
Als je wilt meedoen aan het zaalvoetbaltoernooi, laat het dan uiterlijk 28 november weten aan onze secretaris Matthijs Jobse.

 

Arbitragecongres COVS Nederland: ‘hé scheids…’ 12 januari 2019 te Oldenzaal.

di, 13/11/2018 - 23:52

Beste leden, Op zaterdag 12 januari 2018, organiseert COVS Nederland in samenwerking met de KNVB het scheidsrechters congres Oost. Deze dag zal in het teken staan van workshops met de onderwerpen leiderschap, coaching, rood/geel of niets, en communicatie. De workshops worden gegeven door Eric Visser, Robin van t Hof en Rob Dieperink docenten van KNVB. ...

Achterhoek Cup ”Stadsderby” Viod vs DZC’68 springt er uit.

di, 13/11/2018 - 18:38

Vanavond 13 november worden de volgende 4 wedstrijden gespeeld in de Achterhoek cup;   VIOD vs DZC’68          om  20:00       o.l.v Wijnand Rutgers  Longa’30 vs DZSV       om 20:00        o.l.v Arjan Leushuis Varsseveld vs DVC’26 om 20:00        o.l.v Oscar Mentink Vorden vs AZSV  ...

Nieuws maandag 12 november 2018

ma, 12/11/2018 - 22:32

Ledenraad amateurvoetbal: verkiezingen op 12,13,14 december


  

 Maandag 12 november 2018

Weet jij wat er speelt in het amateurvoetbal? Kun je goed samenwerken, maar kun je ook een eigen mening vormen? Wil je meepraten en meebeslissen over de strategische koers van het amateurvoetbal? Stel je dan kandidaat voor de ledenraad amateurvoetbal!

Eens in de drie jaar kunnen verenigingen en leden een vertegenwoordiger kiezen die namens hen zitting heeft in de ledenraad. Op 12, 13 en 14 december zijn er weer ledenraadsverkiezingen. Tot en met 12 november kunnen kandidaten zich aanmelden.

Website is uitgelegd

ma, 12/11/2018 - 19:54

Vanavond zijn onze bestuursleden opgeleid door Silco om de website te onderhouden en te voorzien van nieuwe berichten en overige feed.

Klaverjasmarathon november

ma, 12/11/2018 - 19:33

Verslag: Gé Duchatteau

De drie en twintigste gehouden klaverjasmarathon bij de DSV (Scheidsrechtersvereniging Deventer enOmstreken) was op zaterdag 10 november j.l. met 76 deelnemers gehouden in een zeer goed gevuld clubhuis.
Na een kleine vertraging door het wegblijven van een ingeschreven deelnemer, werd gelukkig Harry Pol op het laatste moment bereid gevonden om in te vallen.
Met ons vaste team vrijwilligers ( Dinie, Wilma en Piebe ) achter de bar, de hulp van Henk en Toos Nijenhuis bij het in gereedheid brengen van ons clubhuis op vrijdag, Ans en Rob van Zutphen die de
noodzakelijke administratie van de puntentelling perfect hebben verwerkt en op maandag met hulp van Gerrit van de Pol en Ron Sotthewes bij het schoonmaken van ons clubhuis, kunnen we terug zien op een zeer geslaagde 23 e klaverjasmarathon.

Na 7 bomen klaverjassen in een ontspannen en gezellige sfeer werd aan het eind van de dag, na deverloting te hebben verricht, tot slot de prijswinnaars bekend gemaakt van de klaverjasmarathon.
Het bleek uiteindelijk na een spannend verlopen strijd dat Jan Eijkelenberg diegene was die de beste kaarten kreeg en voldoende tactiek en kaartinzicht bezat om zich tot
winnaar uit te laten roepen als winnaar van de 23 e klaverjasmarathon van de DSVenO.

Namens de commissie gaat onze dank uit naar Wilma, Dinie en Piebe voor hun vrijwilligers werk. Verder naar Ab van Buuren voor het maken van een heerlijk stuk gebak, naar Marcel Duchatteau voor het maken van de heerlijk gemaakte groente- en tomatensoep. Jan Hennink,Henk Nijenhuis en de Beheercommissie bedankt voor de sponsoring.
De ontspanningscommissie commissie hoopt en verwacht dat velen ook op zaterdag 16 maart 2019 weer van de partij zijn enwederom komen deelnemen tijdens de 24 e klaverjasmarathon van ons aller DSVenO.

Spelregelvragen SAO Apeldoorn ronde 6

ma, 12/11/2018 - 18:14

Donderdag 1 november stond de zesde ronde van de interne spelregelcompetitie op het programma. Bekijk hier de vijf spelregelvragen en de antwoorden.

Vraag 1
Als partij A in balbezit is onderbreekt de scheidsrechter het spel omdat er een toeschouwer op het speelveld is. Hoe en waar moet het spel dan worden hervat?
A. Met een scheidsrechtersbal op de plaats waar de toeschouwer het speelveld betrad.
B. Met een scheidsrechtersbal op de plaats waar de toeschouwer stond toen het spel werd onderbroken.
C. Met een scheidsrechtersbal op de plaats waar de bal was toen het spel werd onderbroken.
D. Met een indirecte vrije schop voor partij A op de plaats waar de bal was toen het spel werd onderbroken.

Vraag 2
Voor een bepaalde overtreding wordt een indirecte vrije schop toegekend. Dit is een juiste beslissing. De scheidsrechter geeft een fluitsignaal, maar vergeet zijn arm omhoog te steken. De bal wordt vervolgens van buiten het strafschopgebied direct in het doel van de tegenpartij geschoten. Welke beslissing neemt de scheidsrechter, als hij zijn fout bemerkt?
A. Doelpunt toekennen.
B. De vrije schop wordt overgenomen, nadat de scheidsrechter heeft laten weten dat hij verzuimd heeft zijn arm omhoog te steken.
C. Doelschop.
D. Indirecte vrije schop voor de tegenpartij op dezelfde plaats waar de eerste schop werd genomen.

Vraag 3
Een veldspeler die een tegenstander vasthoudt, moet alleen worden bestraft met een directe vrije schop c.q. strafschop, indien dit:
A. Onvoorzichtig, onbesuisd of gepaard gaande met buitensporige inzet gebeurt.
B. Naar het oordeel van de scheidsrechter gebeurt.
C. Altijd gebeurt.
D. Met twee handen gebeurt.

Vraag 4
De doelverdediger duikt naar de bal, waarna deze klem komt te zitten tussen zijn hand en de doelpaal. Een speler tikt de bal daarna voorzichtig in het doel zonder daarbij de doelverdediger te raken. Wanneer is dit doelpunt geldig?
A. Als de bal wordt gespeeld door een tegenstander van de doelverdediger.
B. Dit doelpunt is altijd geldig.
C. Als de bal wordt gespeeld door een medespeler van de doelverdediger.
D. Dit doelpunt is nooit geldig.

Vraag 5
Tijdens een wedstrijd kent de scheidsrechter een vrije schop toe aan de aanvallende partij, op zestien meter van het doel van de tegenpartij. De aanvaller die de schop neemt schiet de bal rechtstreeks naar het doel van de tegenpartij. Een op de doellijn staande verdediger, niet zijnde de doelverdediger, stompt de bal met de vuist over het doel. Wat zal de scheidsrechter nu moeten beslissen?

disciplinaire straf
A. geen kaart
B. gele kaart
C. rode kaart

spelstraf/hervatting
A. indirecte vrije schop
B. directe vrije schop
C. strafschop
D. hoekschop

plaats van hervatting
A. vanuit het hoekschopgebied
B. op de lijn van het doelgebied
C. willekeurig punt in doelgebied
D. vanaf de strafschopstip

 

 

 

 

Antwoorden:

1 2 3 4 5 C B B C B C D

 

Het bericht Spelregelvragen SAO Apeldoorn ronde 6 verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

20 December scheidsrechters clinic

ma, 12/11/2018 - 08:47

Op donderdag 20 december wordt er bij de VSV een scheidsrechter clinic gehouden. De avond staat onder leiding van Clay Ruperti KNVB. Via deze weg willen wij alle club scheidsrechters die in Vlaardingen actief zijn uitnodigen om op de avond aanwezig te zijn. De avond is gratis en zal om 19.30 aanvangen op het complex van CWO aan het Trimpad in Vlaardingen. Voor meer info kunt U contact opnemen met: Hans Zwaard hazwaard@hotmail.com 06-51051425.

Jubilarissen

ma, 12/11/2018 - 08:46

Op 75 jarig Jubileum van de VSV zijn 2 van onze leden in het zonnetje gezet van wege hun 60 jarig lidmaatschap. Govert van de Borden, Ere voorzitter COVS en VSV heeft namens de COVS een prachtige Plaquette aangeboden gekregen. Namens de VSV is hem de speld voor 60 jarig lidmaatschap uitgereikt. Hierna volgde speciaal voor Govert het lied “I did it my way” van frank Sinatra, waar Govert zeer van heeft genoten. Vervolgens werd ons lid Rijer Bakker ook in het zonnetje gezet, want ook hij kreeg de speld voor 60 jaar lidmaatschap VSV uitgereikt. Trots zijn wij als VSV dat deze mensen nog steeds lid zijn van onze leuke club. Het feest ter ere van ons 75 jaar bestaan heeft tot in de late uurtjes geduurd, en is door vele leden/oud leden bezocht, en kunnen wij als VSV terug kijken op een onvergetelijke avond. Via deze weg willen wij nogmaals Henk, Jan en Andre bedanken voor hun inzet. Waar een kleine club groot in kan zijn!!

Ook deze week weer tweemaal trainen, let op vanaf november slagboom bij parkeerplaats

ma, 12/11/2018 - 07:39

Ook op 13 en 15 november kan er worden getraind, net als elke dinsdag en donderdagavond. Beide trainingen zijn van 20.00 – 21.15 uur worden getraind op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen! De trainingen staan onder leiding van Henk Steenhuis en Bert Kamstra.

Op dinsdag (!) is van circa 19.30 – 22.00 uur sportmasseur en fysio-in-opleiding Patricia van Vilsteren aanwezig voor gratis behandeling van leden (ook als je niet traint). Klik hier voor meer info.

Parkeren Corpus Den Hoorn

Vanaf 5 november a.s. is het betaald parkeren bij Sportpark Corpus Den Hoorn op werkdagen van 06.00 tot 18.00 uur. De eerste 3 uren zijn gratis. Wordt er langer geparkeerd, dan dient het gehele parkeertarief te worden betaald. Op zaterdag en zondag is het vrij parkeren. Ook als het vrij parkeren is, is de slagboom naar beneden en kun je inrijden met creditcard of bankpas. Daarmee rijd je dan ook uit. Indien het vrij parkeren is, wordt er niets afgeschreven. Klik hier voor de informatie van de gemeente Groningen.

 

Feestavond Angerlo nabeschouwing

zo, 11/11/2018 - 22:21

SDO FEESTAVOND ANGERLO Zaterdag 20 oktober was het weer zover. De ontspanningscommissie had een gezellige feestavond georganiseerd in Angerlo. De opkomst was goed te noemen. Er waren zelfs meer personen aanwezig dan er zich aangemeld hadden, waardoor de organisatie even moest improviseren. Maar de ontvangst met koffie en koek was prima geregeld. Bij binnenkomst kon ...

Zeer geslaagde feestavond

zo, 11/11/2018 - 21:49

Zaterdagavond 10 november hebben we bij de 3 Kalkovens in Meppel onze jaarlijkse feestavond gehouden.

Met een mooie opkomst van meer dan 35 mannen en vrouwen, hebben we naast de BBQ, genoten van het Ik Hou Van Holland Spel.

(Levens) Ervaring en lef bleken een sleutelrol te spelen, want het team met de langst zittende leden, waren de rest mooi te slim af, HULDE.

Het was een gezellig samenzijn en we kunnen terugzien op een zeer geslaagde avond.

Binnenkort zullen nog wat sfeerbeelden worden toegevoegd.

 

Bestuur SMO

Aanstellingen SAO Apeldoorn week 46

zo, 11/11/2018 - 20:00

Hier vindt u de aanstellingen van de (assistent-)scheidsrechters van de SAO Apeldoorn voor deze week. Het gaat om de wedstrijden van maandag 12 november tot en met zondag 18 november.

Dinsdag 13 november

20:00 uur: CSV Apeldoorn 1 – VVOG 1 (oefen) Scheidsrechter Jelle Besselsen Assistent-scheidsrechter Rick van Bussel Assistent-scheidsrechter Melvin Brink

 

Vrijdag 16 november

Youri Kuipers 17:00 uur: FC Twente JO17-1 – PSV JO17-1

 

Zaterdag 17 november

Ferry van Ark 15:00 uur: Valburg 1 – Stroe 1 Jelle Besselsen 15:00 uur: Olde Veste’54 1 – Zeerobben 1 Meine de Boer 14:30 uur: asv Dronten 1 – DZC ’68 Melvin Brink 15:15 uur: DVC ’26 JO17-1 – Achilles ’29 JO17-1G Rick van Bussel 15:30 uur: csv Apeldoorn JO17-2 – Eerbeekse Boys JO17-1 Boban Dordievski 18:30 uur: Vaassen 1 – KCVO 1 Johan van Gerrevink 14:30 uur: AGOVV 1 – SV Otterlo 1 Gerard Jansen 15:15 uur: Hardenberg ’85 1 – Fit Boys 1 Wim Jeths 15:00 uur: Ewijk JO19-1 – AWC JO19-2 Martijn Kieft 14:30 uur: Smitshoek – Spijkenisse Jan Langendonk 11:45 uur: VVOP 2 – Hoevelaken 2 Rein van Leeuwen 15:00 uur: Hatto Heim 1 – Hulshorst 1 Jeremy van der Ley 14:30 uur: FC Lisse – Jong FC Groningen (ASR) Owen Luksch 11:45 uur: Epe JO15-1G – Robur et Velocitas JO15-1 Erik Maat 14:30 uur: SCD ’83 1 – Avereest 1 Fred van Meerkerk 14:30 uur: VVOG JO19-2 – VVOP JO19-1 Gijs van Mun 14:00 uur: Kolping-Dynamo 1 – Juliana ’31 1 Gerrit van Munster 14:00 uur: Lelystad ’67 JO17-1 – SDC Putten JO17-1 Muhamed Osman 15:00 uur: VVG ’25 JO19-1 – v.v. Dieren JO19-1 Evert Petersen 15:00 uur: PH 1 – OZC 1 Philip Ploeg 10:30 uur: VVOP JO17-1 – Veensche Boys JO17-1 Mursel Söner 14:30 uur: Oene VR1 – Hellendoorn v.v. VR1 Bas Steinhauser 15:00 uur: DZSV 1 – WVF 1 Luuk Timmer 14:30 uur: ACV – SDC Putten Laurentius Wedemeijer 12:30 uur: Horst FC 2 – Stroe 2

 

Zondag 18 november

René Beijen 14:00 uur: EDS 1 – Groen Wit’62 1 Daniël Groen 14:00 uur: Lettele 1 – Broekland 1 Owen Luksch 12:00 uur: De Graafschap JO13-1 – Roda JC JO13-1 Bennie Mulder 14:00 uur: Twello SV 1 – Dierense Boys 1 Gijs van Mun 14:30 uur: EVV – Dongen (ASR) Theo Oosterman 14:00 uur: Gazelle De 1 – Haarle 1 Muhamed Osman 14:00 uur: Heerenveen 1 – VKW 1 (ASR) Philip Ploeg 14:30 uur: Eldenia VR1 – Maarssen VR1 Jan Reijnen 14:00 uur: Theole 1 – Jeugd FC 1

 

Scheidsrechter Martijn Kieft leidt zaterdag de wedstrijd Smitshoek – Spijkenisse. Foto: WoZoPro.

Het bericht Aanstellingen SAO Apeldoorn week 46 verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

Ronde 2 SAO-spelregelquiz van start

zo, 11/11/2018 - 18:55

De eerste ronde van de SAO-spelregelquiz zit er op. Veel mensen (zowel leden als niet-leden) namen de moeite de vragen te beantwoorden. Tijdens de eerste ronde liet men zien over veel kennis te beschikken, waarbij maar liefst 11 deelnemers de maximale score van 5 punten behaalden.

De vijf vragen van Ronde 2 staan ook weer online. De stand en vragen zijn hier te vinden.

Nieuwe adverteerder: Jans Uitzendbureau

zo, 11/11/2018 - 12:27

Jans Uitzendbureau is een nieuwe adverteerder op de website van de SAO Apeldoorn. Wij zijn Jans Uitzendbureau dankbaar voor het sponsorschap. Lees verder voor een introductie van onze nieuwe sponsor!

Wij zijn een enthousiast team met ruime ervaring in de uitzendbranche en in het bezit van technische kennis, verzorgt graag samen met u de route naar de juiste functie of naar de juiste kandidaat. Hoewel onze dienstverlening zich hoofdzakelijk richt op de technische markt helpen wij u uiteraard ook met andere vraagstukken op personeelsgebied. Daarnaast kunt u niet alleen bij ons terecht als u personeelsbehoefte hebt, maar kunt u ons ook inschakelen in geval van boventallig personeel dat u graag (tijdelijk) elders wilt onderbrengen.

Uitgangspunt van Jans is: de juiste persoon op de juiste plaats. Als opdrachtgever moet u ervan op aan kunnen dat u de juiste medewerker met de juiste kwaliteiten in huis haalt. Als medewerker is het belangrijk dat u een baan krijgt aangeboden van uw niveau, passend bij uw wensen. Allereerst worden de werkzaamheden en werkplek in kaart gebracht en stelt u de functie-eisen samen. Op basis van deze gegevens vergelijken wij het eisen- en capaciteitenprofiel van de medewerker.

Zoveel mogelijk zaken worden op voorhand met beide partijen doorgenomen om zodoende tot een goede match te komen. Jans komt graag bij u langs voor een korte kennismaking en om haar dienstverlening verder toe te lichten. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons aan de Hogekampweg 2. Wij gaan uit van een prettige samenwerking!

Klik hier voor actuele vacatures!

 

Het bericht Nieuwe adverteerder: Jans Uitzendbureau verscheen eerst op SAO Apeldoorn.

Kerstkienen op 19 december 2018

zo, 11/11/2018 - 10:56

Op 19 december 2018 is er weer het jaarlijkse Kerstkienen.

Locatie is Aurora in Grevenbicht, de  zaal is open om 18.30 uur.

Aanvang kienen is om 19.00 uur.

Prachtige prijzen!!

Advertentie